Producten

Alle DR. BAUMANN producten worden vervaardigd zonder parfum, chemische conserveermiddelen, minerale olie (aardolie), chemische kleurmiddelen of andere bekende hoogallergene stoffen. Enkel met hoge concentraties huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten voor een langdurige écht gezonde huidverzorging.

SkinIdent

Wat uw huid daarbij echt nodig heeft is: dezelfde verzorgende stoffen die ze van nature aanmaakt, maar die ze niet snel genoeg of niet meer in voldoende mate zelf kan produceren. Het perfecte product is dan ook het product dat het natuurlijke laagje van de huid perfect namaakt. En dat voor elkaar krijgen is een echte kunst. Een kunst waar de laboratoria van Dr. Baumann als eerste en enige in geslaagd zijn. Onze aanpak laat zich dan ook samenvatten als: terug naar de natuur ... van de huid.

BeauCaire

Het kleine zusje van ons topmerk Dr. Baumann. Met lagere concentraties werkstoffen, een eenvoudigere verpakking en een goedkopere palmkernolie als basis. Om ook bij een kleiner budget toch van de voordelen van een bionome huidverzorging te kunnen genieten. Alle producten gegarandeerd met milde huideigen en huid-, dier- en milieuvriendelijke ingrediënten. Zonder minerale olie, parfum, chemische conserveermiddelen of andere bekende sterk allergiserende stoffen. Voortdurend aangepast aan de stand van het recentste wetenschappelijke onderzoek.

Voor meer informatie www.dr-baumann.nl

 

Webdesign: Atherius Design - multimedia vormgeving en communicatie